adzuera's FotoPage

By: adzuera radzie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 26-Feb-2008 15:24 Email | Share | | Bookmark
Visit Malaysia - Terengganu - 2nd & 3rd Feb 2008

welcome to Terengganu
Bulatan Batu Bersurat
Dataran Syahbandar
View all 24 photos...
Bagi menyahut seruan kerajaan yang menginginkan kakitangan kerajaan memakai baju batik pada setiap hari khamis so that aku n hubby tanpa berlengah lagi terus cuti2 malaysia at Terengganu on 2nd feb 2008..bukan plan pun..actually pagi 2nd feb ( saturday ) aku kena pegi sek wat pipp..balik skul kul 12 aku terus ajak hubby yang tengah sedap tg tv pegi tengganu..kemas baju terus gerak..
sampai sana pas check in terus jalan2 kat Dataran Syahbandar..bandaraya warisan pesisir air..malam round2 bandar KT..so far meriah jugak la..
esok pagi2 lagi dah 'check in' kat pasar kedai payang..fullamak..shopping tak hingat..tu pun terpaksa stop coz hubby dah heret aku kuar..hehe..lain2 biase la beli keropok kering..teringat pulak masa zaman2 dok KB dulu..
then balik hotel..relax jap then check out terus gerak pegi Perkampungan Islam Hadhari..best gile naik 'bas kayu' tu..tradisional abis..dinding luar bas full-furnish kayu n dalam dia kerusi macam kat taman2 tu kan..cool enuf..ada ukiran kayu, batik n songket kat siling bas..kat Perkampungan Islam Hadhari tak de ape sgt..yang best Masjid kristal..dapatla sembahyang zohor kat situ..bangga sangat..biasa tgk kat tv jek..yg Faizal af4 dok promo tu hehe...yang best lagi ada replika masjid2 yang terkenal di dunia tapi tak leh masuk coz still under construction..amik gambar pun dari luar pagar..
pastu lalu kampung Losong..ape lagi shopping keropok lekor aka kepok losong pulak la.kepok yg dah siap goreng kat situ1 bungkus RM3..sedap sgt..tak sama dgn yg biasa kita makan kat tempat kita..
pastu kena gerak balik dah..tak puas lagi jalan2..nanti nak pegi lagi..syiok..
enjoy the pics...


Wednesday, 16-Jan-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
akhirnya yang di tunggu2 dah tiba..

 
 
 
View all 15 photos...

by Azzaharry Photografer..Red Frame, Perlis..

Alhamdulillah penantian sebulan setengah..akhirnya sampai jugak album ni ke tangan kami..dan aku pun tanpa berlengah lagi terus upload kat sini..hehe..really satisfied with his job..weel done bro..

Lokasi fotografi ni adalah di Masjid Albukhary Alor Setar and Rumah Toksu dekat dengan Wisma Darulaman Alor Setar..

Nostalgia perkahwinan kami :
2 Dis 2007 - Ahad
Azura & RAdzi


Tuesday, 15-Jan-2008 10:56 Email | Share | | Bookmark
SerIbU TahUN

 
Imran Ajmain - Seribu Tahun
Relaku menunggumu
seribu tahun lama lagi..
Tapi benarkah hidup, aku akan selama ini…
Biar berputar ke arah selatan, ku tak putus harapan
Sedia setia
Relaku mengejarmu seribu batu jauh lagi
Tapi benarkah kaki ku-kan tahan sepanjang jalan ini
Biar membisu burung bersiulan terlelah gelombang lautan
Ku masih setia
Adakah engkau tahu… ini cinta
Adakah engkau pasti… ini untuk selama-lamanya
Relaku menunggumu seribu tahun lama lagi
Tapi benarkah hidup aku akan selama ini… yeah…
Biar berputar utara selatan ku tak putus harapan
Sedia setia
Jangan putus harapan… sedia setia……


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net